DEFECTIUNI SI INTERVENTII

Problemele legate de instalatia electrica cu care va puteti confrunta sunt de natura diferita iar rezolvarea lor necesita cunostinte de care un electrician priceput trebuie sa dispuna. Importanta este viteza de reactie, priceperea si seriozitatea cu care tratam problemele legate de instalatia electrica.

Intodeauna raspund promt unei sesizari privind o defectiune la instalatia electrica si stabilesc detaliile legate de interventie pentru a avea cat mai multe indicii asupra problemei aparute pana in momentul cand se ajunge la locatie.
Problemele sunt diverse si cat mai multe informatii oferite ma ajuta sa stabliesc cauza si durata interventiei. In general cand sosesc la locatie dispun de piese de schimb, sigurante, prize, si alte componente si problema poate fi rezolvata intr un timp scurt. De regula intervin in aceiasi zi cand se face solicitarea in functie de distanta, locatie, natura interventiei.

Costurile unei interventii.

Interventiile pentru reparatii la instalatia electrica necesita cheltuieli cu deplasarea si timp pentru rezolvarea lor.De cele mai multe ori nu se poate stabili cauza problemei aparute fara a ajunge la locatie si a face investigatii . Cheltuielile privind deplasarea si constatarea defectului costa 250 ron . Se ofera solutia pentru rezolvarea problemei aparute, costurile materialelor si a manoperei se stabilesc absolut toate detaliile necesare. In cazul in care se ajunge la o intelegere suma de 250 ron pentru deplasare si constatare se scade in momentul platii din suma totala platita pentru lucrare. In cazul in care nu se poate oferi o solutie privind problema sesizata nu se percepe nici o taxa…

Contact Icon
Instalatii electrice Bucuresti, Electrician Vasilief Laurentiu, sisteme de supraveghere Bucuresti, alarme antiefractie si detectie incediu Bucuresti | Instalatii electrice Bucuresti, retele structurate pentru date si telefonie, sisteme de supraveghere Bucuresti, alarme antiefractie si detectie incediu Bucuresti - Înapoi Sus